Kuukupin edut

Kuukupin 10 etua

Apofemmen kuukupilla on monia etuja. Monet ovat aluksi epäluuloisia kuukupin kokeilun suhteen. Uskalla kuitenkin kokeilla, ja anna kuukupin itse vakuuttaa sinut. Tässä listaamme 10 suurinta kuukupin käyttämisen etua.

  • Vähemmän vaihtoja

Jos olet kyllästynyt siteiden ja tamponeiden vaihtamiseen ajoissa tai ei niin ajoissa, kuukuppi on pelastuksesi. Yksi kuukupin suurimmista eduista on se, että se voi olla paikalleen asetettuna jopa 12 tuntia kerrallaan. Kuukupin kanssa nukut häiriöttä ja minimoit vessakäynnit.

  • Se on hygieeninen

Lääketieteellinen silikoni on erittäin hygieenistä. Silikoni on lisäksi lempeä emättimen herkille limakalvoille. On tärkeää, että kätesi ovat puhtaat käsitellessäsi, asettaessasi ja poistaessasi kuukuppia. Intiimihygieniaasi ajatellen tämä on siten erittäin hyvä valinta.

  • Kuukuppi on mukava

Kun kuukuppi on asetettu oikein, et tunne sitä. Voit urheilla, uida ja elää aivan kuten normaalisti ilman huolta siitä, että kuukautissuojasi vuotaisi ohi. Kuukuppi myötäilee kaikkia liikkeitäsi.

  • Et tarvitse siteitä etkä tamponeja

Kuukuppia käyttäessäsi sinun ei tarvitse ostaa siteitä ja tamponeja. Kuukupin kanssa kuukautisesi ovat täysin hallinnassasi. Kuukuppi tyhjennetään, huuhdellaan ja asetetaan uudestaan paikalleen. Kuppi sopii yhtä hyvin käytettäväksi kuukautisten alkupäivinä, jolloin vuoto on runsaampaa, kuin myös viimeisinä päivinä, kun vuodat vähemmän. Yksi ei tosin sulje pois toista, ja jotkut tuntevatkin olonsa mukavammaksi käyttämällä kuukuppia ensimmäisinä päivinä runsaamman vuodon aikana, ja sitten muuta kuukautissuojaa kuukautisten loppua kohden.

  • Voit uida kuukupin kanssa

Ui turvallisesti kuukupin kanssa. Kuukuppi huolehtii, ettei vettä pääse vaginaan ja veri näin valu ulos. Yksi kuukupin suuri etu on se, että voit uida turvallisesti ilman ohivuodon riskiä.

  • Kuukuppi on hyväksi lihaksistolle

On tehty tutkimuksia, jotka osoittavat, että kuukupin käyttö on hyväksi emättimen lihaksistolle. Se johtuu siitä, että lihakset saavat stimulaatiota kuukupin ollessa paikallaan. Lihaksisto voi tällöin vahvistua. Lihaksiston vahvistuminen voi ehkäistä pitkäaikaisesti ongelmia, kuten inkontinenssia.

  • Ympäristöviisas vaihtoehto

Kun et enää käytä siteiden ja tamponeiden kaltaisia kulutustuotteita, teet ympäristötietoisen valinnan. Kuukuppi kestää pitkään, ja voit käyttää sitä uudelleen ja uudelleen. Lisäksi kuukuppi on myrkytön, mikä on hyväksi sekä sinulle että ympäristölle.

  • Taloudellinen valinta

Jättämällä siteet ja tamponit ostamatta säästät rahaa. Kuukupin käyttöiän aikana olet säästänyt monien muun tyyppisten kuukautissuojien ostojen verran. Ei mene pitkäänkään, kun olet säästänyt kuukupin kustannusten verran.

  • Kätevä matkustaessa

Koska kuukuppi voi olla paikalleen asetettuna jopa 12 tuntia, se on erittäin kätevä vaihtoehto matkustaessasi. Se on helppo tyhjentää missä oletkin, eikä hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen vaadi paljon. Yksi tai kaksi kuppia on kaikki mitä tarvitset maailman ympäri matkustamiseen tai seuraavaan kaupunkiin asti ilman, että sinun tarvitsee miettiä, milloin kuukautisesi alkavat.

  • Kevyempi tunne

Oikein asetettu kuukuppi antaa kevyen, joustavan ja vapaan tunteen. Sen ei tulisi hangata. Opit nopeasti, kuinka usein sinun on tyhjennettävä kuukuppisi, jotta se ei tule liian täyteen. Suosittelemme, että ensimmäisten käyttökertojen yhteydessä tyhjennät kuukuppisi usein saadaksesi käsityksen vuodostasi ja harjoitellaksesi sen paikalleen asettamista ja pois ottamista. Tulet yllättymään siitä, miten paljon yhteen kuukuppiin mahtuu. Olosi kevenee, kun tunnet kuukautissuojasi. Se on paikoillaan siellä missä on. Varmasti, mukavasti ja hygieenisesti.

APOFEMME FAQ

TURVALLISET MAKSUVAIHTOEHDOT

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uusimmat tiedot tuotteista ja tarjouksista.