Tietoa Apofemmesta

Tietoa meistä

Uskomme sukupuolielinten vuodon normalisointiin.

Uskomme ekologiseen valmistukseen ja turvallisiin olosuhteisiin niille, jotka valmistavat tuotteemme.

Kuukuppimme on valmistettu rakkaudesta naisen kehoon.

Kuukautiset ovat aina olleet ja ovat tulleet jäädäkseen, joten tahdomme vain varmistaa, että tunnet olosi kuukautistesi aikana niin mukavaksi ja vapaaksi kuin mahdollista.

Apofemme Scandinavia on ruotsalainen osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Tukholmassa.

Olemme valinneet huolella tavarantoimittajat, jotka täyttävät vaatimuksemme.

Sinä asiakkaana olet aina etusijalla, ja sinun tulee aina voida tuntea olosi täysin turvalliseksi käyttäessäsi tuotteitamme.

Tuotteemme ovat ja tulevat aina olemaan kemikaalittomia sinun, ympäristön ja niiden turvallisuuden vuoksi, jotka valmistavat tuotteemme.

Mitä edustamme

Apofemme edustaa nykyaikaa, laatua, ilmastoajattelua ja turvallisuutta.

Meille koko ketju on tärkeä. Materiaalit ja tuotanto ovat meille aivan yhtä tärkeitä kuin tuotteemme valmistavien henkilöiden työehdot.

Tahdomme olla varmoja siitä, että kaikki tapahtuu turvallisesti ja myrkyttömästi niin, että voit käyttää tuotteitamme turvallisesti.

Apofemme

Tahdomme tarjota tuotteita, jotka helpottavat elämääsi kuukautistesi aikana. Apofemmen kuukuppi kestää jopa 10 vuotta, mikä tarkoittaa, että säästät sekä rahaa että ympäristöä. Toivomme, että pidät kupistamme yhtä paljon kuin mekin. Eläköön kuukuppi!

Apofemmen visio

Tahdomme normalisoida ja muuttaa näkemyksen kuukautisista.

Haluamme voida tarjota turvallisia ja ekologisia tuotteita, jotka helpottavat elämääsi kuukautistesi aikana.

Tahdomme, että olitpa sitten nuori tai aikuinen, voit löytää sekä oikeaa tietoa että kuukautistesi aikana tarvitsemasi tuotteet.

Synnymme kaikki siihen kehoon, joka meille on annettu. Moni onneksi syntyy siihen sukupuoleen, jonka tuntee omakseen. Kaikki eivät ole yhtä onnekkaita. Siksi visionamme on tuoda esiin tuotteita, jotka poistavat niin pitkälti kuin mahdollista vuodon tunteen.

TURVALLISET MAKSUVAIHTOEHDOT

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uusimmat tiedot tuotteista ja tarjouksista.